fredag 12. september 2008

Litt oppdateringer!


Lenge siden jeg har skrivi noe nå!
Så, siden sist
Så går det bra med Liten og meg, fant ut at grunnen til at hun sparket etter meg var att hun hadde vondt i ene beinet(antageligvis sklidd i gjørma) som forøvrig er bra og smertefritt igjen nå!

Og har vi starta stevne=D
Søndag 7 September starta jeg 40cm Sprang og Gymkhana med Liten, det var KJEMPEGØY, jeg har ALDRI hoppa bane før og det hadde vel igrunn ikke hesten gjort heller=P Vi kom på 4pl. til tross for at jeg rei feil en gang! Liten synes det var morro å hoppe å gassa på, virkelig moro å hoppe når hesten er litt "med"!
I gymkhanaen kom vi på 6pl av 10 mener jeg vi var, er kjempefornøyd med den dagen, moro at det er litt liv på stallen!

Idag var jeg i stallen å rei ut barbak på tur, red litt vekslende skritt galopp, Liten var ganske heftig idag å sleit litt med bremsen til tider, endte med knall å fall da hun stakk i full galopp ut hele Aurtile igennom gjørme og vannhull, holdt meg på uten problemer helt til vi kom til vanndammen vi bruker å hoppe over, jeg sklei litt til venstre og hesten hoppa mot høyre O_o
Slo hodet ganske godt da jeg av en eller annen grunn klarte å lande baklengs med hodet og delvis skuldra i bakken, men heldigvis stoppa liten å glana på meg der jeg lå i gjørmebadet, så fikk huka tak i henne og kravla meg opp å ridd tilbake til stallen, litt små svimmel med en gang og støl her å der men sånt må man regne med=)

I morgen skal Asgeir og jeg opp til flolangen på tur med stallen så det blir spennende, Asgeir blir kjørt opp mens jeg skal ri med de andre på stallen, er ca 2 timers ridetur! gleder meg=)

Ellers har Hjortelus sesongen starta for fullt vel å merke, JA til utryddning av hjortelusa!!!O_o

Har og testa mine barbak kunnskaper som syns igrunn på bildet her=P hoppa 60cm da!=)

Ingen kommentarer: